Over Piep!

Wij houden van variatie

Knaagdieren en konijnen hebben baat bij een gevarieerd en natuurlijk dieet. Een menu dat niet alleen uit hooi en brokjes bestaat, maar ook uit kruiden, groenten en andere natuurlijke onbewerkte ingrediënten.

Wij houden van vezels

Vezels zijn voor knaagdieren en konijnen belangrijk voor een gezond gebit. Voor cavia’s en konijnen zijn ze ook essentieel voor een goede werking van de spijsvertering.

Wij houden van natuurlijk en gezond

Wanneer wij huisdieren houden, zijn ze volledig afhankelijk van onze zorg. Dat betekend dat ze op ons rekenen voor de beste voeding. Voeding die voedt in plaats van vult.

Wij houden van gemak

Met Piep! is het mogelijk om heel eenvoudig goede voeding te geven, zodat je er zeker van bent dat je dieren niets tekort komen en ook nog net wat extra krijgen. En ze genieten van ieder hapje!

Wij houden van knagen

Knaagdieren en Konijnen houden van knagen. Knagen kan gestimuleerd worden met vezelrijke voeding en door veilig en gezond knaagmateriaal aan te bieden.

Wij houden van helpen

Piep! is onderdeel van Beestenplein, welzijnscentrum voor huisdieren. Naast het onderhouden van onze caviaopvang steunen wij ook andere goede dierendoelen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.